Rammen in de Palms deel 4.

Bij deze de laatste en jongste ram lammeren in de groep in de Palms. Voor deze laatste voorstel ronde beginnen we met Anjo.

ANJO

Anjo is geboren op 20 maart 2018 samen met zijn zusje. Zijn vader is Tucker en moeder is Sandy. Moeder Sandy loopt bij de groep ooien op Erfgoed De Boemerang in Meppen. Hij is zwart met een klein puntje wit aan zijn staart. Hij is lichter zwart dan Sneezy. Helaas voor Anjo werd hij verstoten door zijn moeder en moest hij aan de fles. Zusje werd wel geaccepteerd. Het enige waar je het bij hem aan merkt dat hij een flessenlam was, is dat hij wat kleiner is dan de anderen,

GRAEME

Graeme is geboren op 21 maart 2018 samen met broertje Bashful.  Zijn ouders zijn Sven en Ilse. Sven is een rode ram en pas sinds dit jaar ingezet. Beiden zijn deel van de kudde. Graeme is een mengvos effen met een kastanjerode vlek achter zijn hoorns en we hopen dat hij en zijn broertje de rood gen geërfd hebben van Sven. Verder heeft hij een toef op zijn koppie.

Hij is geadopteerd.

BASHFUL

Bashfull is geboren op 21 maart 2018 samen met broertje Graeme. Ook zijn ouders zijn Sven en Ilse.  Hij is ook een mengvos effen met een lichtere neusrug. Ook Bashful heeft een klein toefje wol op zijn koppie.

SLEEPY

Sleepy is geboren op 22 maart 2018. Zijn ouders zijn Gruin en Els. Hij is een halfbroertje van Grumpy. Ook hij is 1 van de weinige nakommelingen van Gruin. Hij is een donkere dassenkop.

JAGER

Jager is geboren op 25 maart 2018 samen met broertje Grimm. Zijn ouders zijn Tucker en Ingibjorg. Beiden deel van de kudde. Jager is een dassenkop met lichte wallen onder zijn ogen.

GRIMM

Grimm is geboren op 25 maart 2018 samen met broertje Jager. Zijn ouders zijn natuurlijk ook Tucker en Ingibjorg. Grimm is een dassenkop met 2 lichte “traantjes” op zijn wangen. Een prachtig dier om te zien.

Dit waren de laatste 6 van de 22 rammen in de Palms. Mocht je ooit in de mooie Palms gaan wandelen en ze tegen komen. kijk dan of je ze kunt herkennen. En laat het ons weten.