De aftrap is begonnen…….

Eindelijk kwam het bericht dat het eerste lam geboren is. We keken er allemaal zo naar uit, maar de dames lieten echt op zich wachten.

Maar vanochtend kwam het verlossende woord. HET EERSTE LAMMETJE IS ER!!!

Het is een ramlammetje en hij is prachtig.  Moeder is Snuitje en vader is Sven. We zijn nu al trots en dan moeten er nog 21 ooien hun lammetje(s) krijgen. Met zo’n mooi begin, beloofd het een super jaar te worden.

Zijn naam is reeds bekend. We zijn hier momenteel bezig met het glasvezelnet. En daarom heeft hij de naam TRINED gekregen. Dat is nu officieel, want zoiets moet je eerst even navragen natuurlijk of ze het goedvinden. Wibbina heeft contact met ze opgenomen en ze vonden het hartstikke leuk dat er een lammetje naar hun vernoemd is. Ze voelen zich zeer vereerd, aldus de commercieel medewerker van TriNed. Leuk om te horen.

We kregen net het bericht dat een team van commercieel medewerkers van TriNed deze mooie knapperd heeft geadopteerd. Gefeliciteerd team met zo’n mooi adoptie lammetje.

Zodra alle lammetjes er zijn en ze hun oormerk krijgen, is het ook tijd voor de adoptiefoto’s. Oftewel, we zetten alle te adopteren lammetjes op de foto en dan kan iedereen bekijken welk lammetje men wil adopteren. In principe zijn alleen de ooilammetjes ter adoptie, dus duimen we dat er een heleboel ooilammetjes geboren worden. Er is al een lijst van adoptanten en dat vinden we super.

Vergeet vooral niet om lammetjesdag op Paasmaandag 22 april a.s. in de agenda te zetten. Deze zal plaatsvinden bij de Jantina Hellingmolen in Aalden. Dan kunnen de lammetjes bewonderd worden en kan men evt. met zijn of haar lammetje op de foto.

  

Eén reactie

  1. Wij zijn ook zeer vereerd om het lammetje toe te mogen voegen aan ons Trined team.

Reageren is niet (meer) mogelijk.