Rammen in de Palms deel 3

Zo, de oudere rammen zijn aan u voorgesteld. Nu zijn de eerste 6 ram lammeren van het afgelopen jaar aan de beurt. Hele mooie jonge heren. Om te beginnen met Bram Appa.

BRAM APPA

Bram Appa heeft 2 namen.  De naam Appa had hij al en toen hij geadopteerd werd, kwam de naam Bram er voor te staan. Bram Appa was het eerste lam van 2018. Zijn moeder is Chi en zijn vader is Tucker. Beiden zijn nog deel van de kudde. Bram Appa is geboren op 3 maart 2018. Hij is een blauwvos bont. Hij heeft een grote witte vlek is de vorm van een diamant die van tussen zijn hoorns doorloopt naar achter zijn hoorns. Hij  heeft een hele mooi kleur vacht. Wibbina kijkt er al naar uit om er mee aan het vilten te slaan na het schaapscheerdersfeest.

DOC

Doc is geboren op 10 maart 2018, samen met een zusje. Zijn ouders zijn Tucker en Oranja.  Beide nog deel van de kudde. Doc is een lichtvos smodde. Zijn staart is ook een tikje donkerder. Helaas heeft hij een gescheurd oortje omdat er een oormerk zat die er met het stoeien uitgetrokken is.

DOPEY

Dopey is geboren op 12 maart 2018 samen met broertje Happy. Zijn ouders zijn Tucker en Marieke. Beide nog deel van de kudde. Dopey is een dassenkop effen. Een prachtig dier om te zien.

HAPPY

Happy is geboren op 12 maart 2018, samen met broertje Dopey. Ook zijn ouders zijn natuurlijk Tucker en Marieke.  Happy is een dassenkop donker. Prachtig stel ram lammeren en beide een dassenkop, weet niet of dat veel voorkomt.  Ook die lichte vlekken aan de zijkanten.

GRUMPY

Grumpy is het halfbroertje van Zorba. Hij is geboren op 16 maart 2018. Hij is een mengvos effen met aparte zwarte vlekken op zijn neusrug. Heel herkenbaar voor de herders. Zijn vader is Gruin en zijn moeder is Aaltje. Hij is 1 van de weinige nakommelingen van Gruin.

SNEEZY

Sneezy is geboren op 20 maart 2018. Hij is de enige zwart effen ram in de groep. Hij is dus echt pikzwart. Zijn ouders zijn Tucker en April. Hij is dus een halfbroertje van Ethan.

Dit waren de eerste 6 lammeren die we bij deze voorstellen. Op naar de laatste 6 lammeren.