Rammen in de Palms deel 2.

We stellen nu de laatste 5 oudere rammen uit de Palms aan u voor en we beginnen met Dyon.

DYON

Dyon is geboren op 17 maart 2017. Zijn ouders zijn Tucker en Tresia. Dyon is een blauwvos effen met lichte ringen om zijn ogen. Dyon is een aparte verschijning en gaat verder op in de groep. Vader Tucker is ondertussen welbekend, moeder Tresia is geboren en getogen in Benneveld. Eigenlijk alle genoemde ooien.

ETHAN

Ethan is geboren op 22 maart 2017. Zijn ouders zijn Bart en April. Ethan is een mengvos (blauw) met een klein zwart vlekje op het witte deel van zijn neus. Bart maakt geen deel meer uit van de kudde in Benneveld, maar moeder April had vorig jaar met Tucker voor afstammelingen gezorgd en loopt nog steeds in de kudde. De zoon van afgelopen jaar van April is Sneezy. Hem stellen we ook later voor. Vader Bart is naar een andere kudde gegaan.

SAMSON

Samson is geboren op 22 maart 2017. Zijn ouders zijn Ralf en Yma. Ralf maakt geen onderdeel meer uit van de groep, hij is naar een andere kudde gegaan. Yma loopt bij de oudere ooiengroep in Meppen. Samson is een vaalvos smodde. Hij heeft witte hoorns met op eentje een zwarte streep. Hij valt echt op tussen de andere rammen.

DYLAN

Dylan is geboren op 26 maart 2017. Zijn ouders zijn Ralf en Franka. Franka loopt bij de oudere ooien in Meppen en mag van haar rust genieten. Dylan is een mengvos smodde met en wit stipje op zijn neusrug en een witte vlek achter zijn hoorns. Dylan heeft op een gegeven moment de zorg voor een kleinere groepje van de lammeren op zich genomen. De kudde was langere tijd verdeeld, maar nu vormen ze meestal 1 grote kudde.

LEVI

Levi is geboren op 4 april 2017. Zijn ouders zijn Tucker en Els. Beiden zijn nog onderdeel van de kudde, Els heeft vorig jaar samen met Gruin een ramlammetje gekregen en wel Sleepy. Hem stellen we later voor. Levi is een dassenkop. Levi heeft een eigen karakter en is ook geadopteerd. Nadat ze wat biks hebben gekregen, komt hij altijd nog even bij je bij het hek voor een knuffel.

Dit waren de laatste 5 oudere rammen. In de volgende blog stellen we de ram lammeren voor.