De laatste loodjes….

Dachten we dat gisteren een rustdag zou worden op lammetjes gebied, krijgt Aaltje rond 22.00 uur nog een prachtige dochter. Vader is Bartel. Aaltje had vorig jaar een zoon. Hij heet Grumpy en loopt in de Palms. Bij zijn jaargenoten.

Met nog 6 ooien te gaan, loopt de lammertijd op zijn einde. Tot nu toe is er al een grote diversiteit te zien in de geboren lammetjes. Van klein naar groot, van rood naar bruin, zwart en bont.

En na 1  rustige ochtend, vond Ingibjorg dat dat wel genoeg was en bracht vanochtend haar lammetje ter wereld.  Een ooilammetje. Papa is Bartel. Ingibjorg bracht vorig jaar Jager en Grim ter wereld. Twee dassekoprammen die in de Palms lopen.

We tellen nu steeds verder af en er zijn nog 5 ooien te gaan. De ooien die nog moeten zijn Tresia (Sven), Jansje, Clara , Sjoukje en Senna (allen Bartel).