Tucker

We willen jullie kennis laten maken met de ingezette rammen die zorg hebben gedragen voor de lammetjes die we begin maart verwachten. We beginnen met Tucker.

 

T U C K E R

Hallo, mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Tucker en ik ben een fok-ram bij de schaapskudde Benneveld. Ik ben geboren op 1 april 2014 in het Limburgse Meersen bij fokker Maassen. Daar bracht ik mijn jeugd door. Van daaruit verhuisde ik naar herder Jos Duurland van de Hof van Twente. Na daar uitgegroeid te zijn tot mijn huidige vorm ben ik geruild  voor een andere ram en mocht ik verhuizen naar de schaapskudde in Benneveld. Dat was in 2016.

 

In Twente ben ik gekeurd. Man o man, ik kreeg een rapport om trots op te zijn.  Ze waren weg van mijn prachtige horens en staart. Mijn vacht, romp, ontwikkeling en type kon zeer zeker hun goedkeuring verdragen. Ook mijn beenwerk en mooie kop werden bewonderd. Tja, ik ben dan ook een mooie man. In Benneveld kreeg ik trouwens mijn naam; Tucker. Omdat ik vanuit het Tuckerland bij hun gekomen ben.

 

In 2016 werd ik meteen ingezet om 7 dames achter na te zitten en wel de jeugdige jongedames bij camping “De Boemerang” in Meppen. Dit resulteerde in een aantal mooie lammeren. Op 1 oktober 2017 werd ik wederom gevraagd om een 11 tal dames te versieren bij camping “De Boemerang”, wat ik natuurlijk met plezier deed.

 

Zo’n superster als ik is natuurlijk veel gevraagd en ik mocht op tournee. Wauw!! Vanuit Meppen vertrok ik voor een werkvakantie naar Friesland  om daarna ook nog door te reizen naar Dalerveen, waar mijn bewonderaarsters Mila en Roodkapje wonen. Ze waren erg blij met mijn komst. Inmiddels ben ik weer thuis om eens goed uit te rusten van al dat harde werk. Gezellig met de mannen onder elkaar.