Lam aan het spit herdersfair Balloo

H(eerlijk) lamsvlees kopen

Wilt u overheerlijk en heel bijzonder lamsvlees kopen? Stichting Schaapskudde Benneveld biedt speciaal voor u, met optimale aandacht voor dierenwelzijn en op een zo natuurlijk mogelijke en ambachtelijke manier geproduceerd, lamsvlees van unieke kwaliteit.

Vooral het lamsvlees van het Drentse Heideschaap opgegroeid in onze kudde staat bij kenners bekend als een lekkernij. Het vlees komt van dieren die bij ons een dierwaardig leven en verantwoorde voeding hebben gehad. Drentse Heideschapen zijn loopdieren, waardoor het vlees meer extractiestoffen krijgt, wat de smaak ten goede komt. Aangezien het Drentse Heideschaap een langzaam ontwikkeld en groeiend ras is worden er geen lammeren geslacht maar oudere dieren met een gemiddelde leeftijd van 2 jaar of ouder.

Bij ons is het mogelijk om dit lamsvlees op maat in onderdelen te bestellen en zo te genieten van smaakvol lamsvlees dat bij een zelf slachtende ambachtelijke slagerij is verwerkt. Het is nu zelfs mogelijk om het vlees via de website te bestellen.

Lamsvlees kopen biedt naast de natuurlijke en oorspronkelijke kwaliteit nog meer voordelen. Zo kunt u met de heerlijke smaak van het lamsvlees makkelijk combinaties maken met andere producten in heerlijke gerechten.

Maar waarom zou u lamsvlees kopen van Stichting Schaapskudde Benneveld?

  • De opbrengst komt ten goede aan de Stichting en hiermee draagt u bij aan het behoud van een waardevol cultuur-historisch erfgoed.
  • In stand houden en beheren van regionale natuurgebieden en graasweiden.
  • Dierenwelzijn gegarandeerd en transport is tot een minimum beperkt (slacht regionaal).
  • Het vlees is natuurzuiver en bijzonder van kwaliteit door de unieke manier van schapen houden.
  • Alleen van eigen dieren die in de kudde zijn opgegroeid.

U kunt bij ons een proefpakket of onderdelen direct online bestellen, maar ook een heel lam als u de smaak te pakken heeft.

In het komende najaar is het weer mogelijk om vlees te bestellen! Wees er op tijd bij!!

Namens de Stichting bedankt voor u eventuele bestellingen.