Lamsvlees van het Drentsheideschaap

Er is een toenemende belangstelling voor het vlees van Drentse Heideschapen en staat bij kenners bekend als een delicatesse. Het vlees komt van dieren die een dierwaardig leven en een verantwoorde voeding hebben gehad. Drentse Heideschapen zijn loopdieren, waardoor het vlees meer extractiestoffen krijgt, wat de smaak ten goede komt.

Lam aan het spit herdersfair BallooWij hechten sterk aan het idee van een lokale voedselgemeenschap. Wij verkopen het beschikbare vlees alleen aan liefhebbers die geïnteresseerd en verbonden zijn met schaapskudde Benneveld. De schapen worden geslacht bij de zelf slachtende slagerij Hoogeveen in Hooghalen. In overleg kan het vlees rechtstreeks bij de slager of in Benneveld opgehaald worden. Pakketten met het vlees van een heel of een half lam worden naar wens samengesteld. Bijvoorbeeld: bouten, schouders, schenkels, koteletten en gehakt of eventueel aangevuld met onze specialiteit de lamsburgers. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Via het onderstaande formulier kunt u uw bestelling doorgeven. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact op met Marco Borkes via het contactformulier.

Maar waarom zou u lamsvlees kopen van Stichting Schaapskudde Benneveld?

  • De opbrengst komt ten goede aan de Stichting en hiermee draagt u bij aan het behoud van een waardevol cultuur-historisch erfgoed.
  • In stand houden en beheren van regionale natuurgebieden en graasweiden.
  • Dierenwelzijn gegarandeerd en transport is tot een minimum beperkt (slacht regionaal).
  • Het vlees is natuurzuiver en bijzonder van kwaliteit door de unieke manier van schapen houden.
  • Alleen van eigen dieren die in de kudde zijn opgegroeid.

Bestelformulier

Kies eerst het gewenste product bij de Soort en geef vervolgens aan via het Aantal veld hoeveel u wilt bestellen.
Het vlees word per onderdeel diepvries klaar verpakt en met een sticker afgeleverd.

Aantal Soort

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Telefoon (verplicht)

E-mail (verplicht)

Vragen, aanvulling en/of wensen betreffende de bestelling