De babyboom begonnen……? Nr. 5, 6, 7, 8, 9 en 10!!!

We maakten al een poosje grapjes over dat er vast een babyboom zou komen. Maar….. het begint er nu toch echt op te lijken, want in 1 uur tijd zijn er 6 lammetjes geboren. Foto’s zijn van Marco en Wibbina.

Vanochtend rond 7 uur bracht Oranja een tweeling ter wereld. Wederom van papa Bartel. Een ooilammetje en ramlammetje. Twee donkere lammetjes.  Halfbroer Doc loopt in de Palms en hun halfzusje Sarah loopt bij de Boemerang.

En dat is nog niet alles. De volgende ooi staat alweer in het bevallingshok. Dat is Kaatje. Rond half 8 kreeg deze dame een tweeling. Twee ooilammetjes. Van papa Bartel. Hun zusjes Ingsi en Bontje lopen bij de Boemerang.

Direct er achteraan kwam Ilse met een ooilammetje, gevolgd door nog een ooilammetje. Ook papa Bartel. Hun halfbroertjes Graeme en Bashful lopen in de Palms.

Er was weinig tijd om bij te komen en een kop koffie te drinken, toen de volgende zich al aankondigde. Deze ooi is buiten bevallen en we weten dan ook niet om welke ooi het gaat en of het een ooitje of rammetje is. Dat komt in de volgende blog.