Eerste lam geboren

Hoera, het is een rammetje!!!!

Voor ik verder ga wil ik nog wel even opmerken dat er nog geen lammetjes geadopteerd kunnen worden. Dat duurt nog een paar weekjes. Zodra het zover is, komen de lammetjes met een foto op deze blog te staan en kan men aangeven welk lammetje men wil adopteren. Dus nog heel even geduld.

In de nacht van 2 op 3 maart is het eerste lammetje geboren. Een rammetje. Zijn moeder is Chi en zijn vader is Tucker. Het was meteen al een stoere jongen. Hier een video die Marco en Wibbina maakten van deze knappe vent toen hij nog maar net geboren was.

Nog meer leuk nieuws is dat Gert Tabak een mooi artikel geschreven heeft voor Landidee over de schaapskudde. Dit tijdschrift ligt vanaf 7 maart in de schappen. Heb de mijne al opgehaald en genoten van het artikel en de mooie foto’s van Gert Tabak. Zeker een aanrader.

Verder nog een tip. Op zaterdag 10 en zondag 11 maart aanstaande zijn hier in de Omgeving van Zweeloo weer de Open Atelier Dagen (brochure) en de Wolwerkplaats doet daar ook aan mee. Kom kijken naar de prachtige dingen die Wibbina maakt van de wol. Ook kan het nieuwe lammetje al bewonderd worden. Of misschien nog wel  meer lammetjes.