Lammetjeswedstrijd en voortgang adopties.

Als eerste beginnen we natuurlijk met de winnares van de lammetjes wedstrijd. Ze had het totaal van 39 precies goed. Ook qua aantal ooitjes en rammetjes zat ze er heel dicht bij. Zij had 21 ooitjes tegen 18 rammetjes. We hebben 25 ooitjes en 14 rammetjes. Super gedaan.

Van harte gefeliciteerd met het winnen van de wedstrijd Helen Eising. Helen is de adoptant van Kaatje. Kaatje loopt in Katshaarschans. Wibbina heeft iets moois voor jou gemaakt. Geniet er van.

Dan zijn nu de adoptielammeren aan de beurt. Zoals al aangeven hadden we een wachtlijst waar hard aan gewerkt werd om deze aanvragen te voorzien.  Inmiddels zijn Chico Geert, Chica Geertruida, Herman, Ria, Gael, Ginger, Monique, Bente, Eemke, Josje, Maartje, Bonnie, Fenne, Kala, Imke Maro, Jetske, Pixie Twinkel, Ayla, Isabella, Pientje en Nyssa geadopteerd. Pfff, de wachtlijst is afgewerkt. Super gevoel. De lammeren hebben allemaal mooie namen gekregen. Natuurlijk willen we jullie de foto’s niet onthouden. Mogen we jullie voorstellen:

(tekst gaat onder de foto’s verder)

Na het sturen van heel veel mailtjes en het bijwerken van de lijsten, het maken van en  het lamineren en verzenden van de certificaten, is het dan zover. Aan alle verzoeken van aanvragers voor adoptie hebben we kunnen voldoen en nog een aantal extra. Adoptanten gefeliciteerd met jullie adoptie lam/schaap. Ze zijn prachtig!!!

De nieuwe adoptanten hebben ook bericht gehad dat ze kunnen kennismaken met hun lam. Zowel in Benneveld (25-09) als in het Dalerveense veen (26-09). Voor meer info kunt u een mailtje sturen naar rhmjk01@gmail.com.

De volgende blog is niet ver weg. Die gaat over de ramlammeren die nu in de Palms lopen.