En we gaan weer verder…..

We begonnen me een bliksemstart in Dalerveen. Eerst Bontje en de volgende dag Olivia, Clark, Noor en Nijntje. Vol spanning keken we uit naar de volgende ooi die gaat lammeren. Zou het die zijn? Of juist die? Joh, wat zijn sommige tonnetje rond, zou die dan de volgende zijn? Al die vragen kwamen voorbij.

Maar we beginnen deze blog nog even met een foto van Nijntje en haar lam.

Op 22 april werden we ’s avonds  verblijd met de komst van wederom een tweeling. En wel van Oasis. Ze heeft 2 prachtige lammeren gekregen. Ze is er ook erg trots op. Het zijn haar eerste lammetjes.

   

De volgende ochtend was het Emalia die een mooi lam ter wereld heeft gebracht. Emalia heeft reeds eerder een tweeling gehad en wel Willy en Dean (2019). Dean loopt in de Palms in de rammengroep. 

Vanochtend (24 april) kwamen Marco en Wibbina bij de wei in het Dalerveense veen en troffen daar maar liefst 2 ooien die net gelammerd hadden. Chi en Bea.

Als eerste Chi. Tot nu toe heeft Chi altijd 1 lam gekregen en ze verbaasde ons nu met een tweeling. Dat was een mooie verrassing. Haar eerdere lammeren waren Bram Appa (2018), die loopt in de Palms en een jaar later Soof (2019), zij loopt in Dalerveen. 

En ook Bea. Bea is van Anne-Lynn, Jasper en Niene. Het lammetje was net geboren. Dit is het eerste lam van Bea. Bea bijt het spits af van hun 4 ooien. 

De geboortefoto’s zijn gemaakt door Marco en Wibbina. 

Dit zijn de dames met hun kroost tot nu toe. We naderen de helft en vinden het nog steeds spannend en leuk. We houden u op de hoogte.

Het gaat super met alle lammeren en we zijn er zeer trots op dat ze het allemaal zo goed doen.  Zowel in Benneveld als in het Dalerveense veen.  Natuurlijk zijn we ook trots op ram Geert. Hij heeft gezorgd voor veel diversiteit en kleur.