Fantastisch nieuws.

We hebben echt fantastisch nieuws. Alle adoptanten hebben de adoptie van hun schaap verlengd. Namens ons en de schapen, ontzettend bedankt iedereen. Daarbij zijn Grietje in januari en Yma en Roelien in april geadopteerd. Meera is overgenomen door een familielid van de adoptant.

Op dit  moment hebben we geen schapen meer vrij voor adoptie. Wellicht zijn er in september nog een paar lammetjes die vrij zijn voor adoptie, maar dat weten we nog niet. Ze worden geboren in een natuurgebied en we hopen dat alles goed gaat. Daarom gaat er vanaf maandag 12 april j. l., drie keer per dag iemand kijken. Herder Ria heeft een mooi rooster gemaakt en op deze manier hopen de herders met elkaar alles in goede banen te leiden. Het blijft spannend.

Van de lammeren die dit jaar geboren worden, gaat een deel naar een andere kudde, om te helpen deze kudde verder te laten groeien. De lammeren die daarna overblijven kunnen dan evt. geadopteerd worden.

Wij waren niet alleen aangenaam verrast, maar ook overdonderd door alle binnen komende verlengingen. Het is echt een unicum voor onze kudde. We gaan dan ook super onze best doen om, zodra het weer mag en kan, iets te organiseren voor de adoptanten. Wij kijken er naar uit. Hopelijk jullie ook.