Grietje en de wandeling op 21 februari a.s.

Helaas. Ook de 3e wandeling op zondag 21 februari a.s. moeten we afblazen. De lockdown is verlengd en we kunnen dus  niet met meerdere mensen samenkomen. Dit was een niet zo leuk adoptiejaar wat dat betreft. Alle activiteiten moesten afgeblazen worden. Dat was voor de adoptanten, de schapen en herders erg jammer.

Zodra het weer mag en kan gaan we zeer zeker iets organiseren zodat elke adoptant zijn/haar schaap kan zien en ontmoeten. Waarschijnlijk zijn tegen die tijd de lammetjes er ook. De eerste 2 ooien verwachten midden maart hun lammetje(s) en de rest van de ooien tussen midden april en in de maand  mei. We zijn heel benieuwd naar de nakomelingen van Geert.

Volgens de berichten komt er een koude week aan. Voor de herders betekent dat, dat de waterbakken steeds ijsvrij gemaakt moeten worden en daar maken we een rooster voor.  Ook dit hoort bij de verzorging.

Wel heel leuk nieuws is, is dat Grietje inmiddels ook geadopteerd is. Dat betekent sinds nieuwjaar 2 nieuwe adoptanten er bij. Dat is een goed begin van ons nieuwe schapenjaar. We hopen dan ook dat dit een heel goed jaar wordt voor de kudde. Er staan nieuwe dingen te gebeuren (het geboren worden en opgroeien van de lammetjes in een natuurgebied) en wat er verder nog op ons pad komt.