En… we gaan weer van start.

Allereerst de allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar. Dat we er met elkaar een mooi (schapen) jaar van maken.

We beginnen het jaar goed met 2 adopties. Zwaantje en Sascha zijn geadopteerd. Super. Nu zijn er nog maar 5 dame vrij voor adoptie en wel Grietje, Franka, Roelien, Yma en Hendrika. Hopelijk zijn er eind van het jaar ook nog wat lammeren voor adoptie, maar dat weten we pas in het najaar.  Nieuwe projecten zijn altijd spannend en zeker als de schapen aflammeren in een natuurgebied. De lammeren worden gevolgd in o.a. ontwikkeling, gezondheid en voeding, etc.

Verder is vandaag, zondag 3 januari 2021 ram Geert naar de Palms verhuisd.

Hieronder een kort verslag:

Vanochtend gingen herders Anja en Monique op zoek naar de rammen, om ze in de vangkooi te doen als ontvangstcomité voor Geert.

Wibbina, Marco en Geert arriveerden tegelijk met Anja, Woest, Bram, Anjo, Sander, Noud, Rakker, George, Floris, Dean, Michiel en Monique bij het hek. De heren liepen naar de uitgestrooide stukjes oud hard brood in de vangkooi en Marco bracht Geert er ook naar toe.

De meesten rammen bleven eten, maar Michiel wilde meteen Geert inspecteren en bleef dit ook doen. Uiteindelijk liepen ze de vangkooi uit en maakten ze verder buiten de vangkooi kennis met elkaar. Toen we vertrokken was het alweer wat rustiger in de groep.

Nu lopen er dus 11 rammen in de Palms.