Goed nieuws en heel leuk nieuws.

Goedemorgen. Zoals de titel vermeld hebben we goed nieuws en heel leuk nieuws.

Het goede nieuws is dat we inmiddels 62 geadopteerde schapen hebben. Een record voor de kudde. We zijn hier super blij mee. We hebben de oudere dames ook aan de adoptielijst toegevoegd om hun ook een kans te geven om geadopteerd te worden. Inmiddels zijn 4 kranige oudere dames geadopteerd.

Het hele leuke nieuws is dat we een alternatief gevonden hebben voor het niet doorgaan van de adoptantendag bij het schaapscheren. Na overleg zijn we uitgekomen op een wandeling voor de adoptanten in het gebied waar hun adoptie schaap of schapen lopen.  Als het goed is, heeft iedere adoptant vandaag een mail ontvangen met de uitnodiging voor de wandeling in het gebied waar hun schaap loopt. Eind van het jaar gaan de koeien uit het Dalerveense Veen terug naar hun eigen weide en kunnen we weer vrij lopen in het hele gebied. Daar gaan we dus gebruik van maken. Het is een mooi en divers gebied en er valt ook qua natuur genoeg te zien.  De Palms, waar onze rammen lopen,  is ook een prachtig gebied om in te wandelen. De adoptanten kunnen dit met eigen ogen gaan zien.

We zijn benieuwd hoeveel mensen meegaan op de wandeling. Het wordt vast erg gezellig.

4 reacties

    • De mail is vandaag om 10.44 uur naar u verzonden. Mocht u deze alsnog niet ontvangen hebben, dan hoor ik dat graag van u.

  1. Ik heb de mail ontvangen. Wacht even de corona ontwikkelingen af voordat ik een datum kan prikken. Wel een leuk initiatief

Reageren is niet (meer) mogelijk.