Etappe 3 Dalerveense veen.

En de 3e etappe zit er ook op. Maar liefst 10 schapen in 2 uur tijd.  Herder Ria bracht een aggregaat mee en zo kon er zowel met het draadloos scheerapparaat als het gewone scheerapparaat geschoren worden en dat verliep super vlot. De herders die aanwezig waren: Marco (scheren en bekappen), Justin (scheren en bekappen), Wibbina (vachten), Anja (assisteren bij het scheren), Ria (foto’s voor de adoptanten), Jansje (voor de hekken) en Monique (administratie).

En natuurlijk weer het rijtje van de geschoren schapen. Op volgorde van scheren: we begonnen met Olivia, daarna Loïs Clark, daarna Oasis, dan Franka, gevolgd door Anna, en dan Bea, vervolgens Grietje, dan Els, gevolgd door Jill en als laatste Arya. De dames zijn geschoren, bekapt, gebit nagekeken en conditie bekeken. En dat alles wordt dan weer vermeld op een overzicht.

Ook van deze dag heeft herder Ria een filmpje gemaakt en komt deze op de site en facebook te staan.