En een foto van Juul.

We hebben eindelijk een foto van Juul apart. Soms lukt het een schaap apart te fotograferen en af en toe weten we ook wie het is zonder dat we het schaap in de handen moeten hebben om het nummer af te lezen.  Juul is  één van de 6 overgebleven adoptieschapen en deze foto wilden we toch even laten zien. En natuurlijk ook de andere dames nog even onder de aandacht brengen.

We stellen de dames aan u voor : 

JUUL, geboren op 8 maart 2015. Haar moeder is Lieva, het allereerste geadopteerde schaap van de kudde. Net als moeder Lieva is Juul hoornloos. Juul is een heel lief schaap. 

TRESIA, geboren op 30 maart 2015. Tresia is vernoemd naar een liefhebster van de kudde. In 2018 heeft ze een prachtig ooilam ter wereld gebracht met de naam Lammy. De vader van Lammy is rode ram Sven. Afgelopen jaar heeft ze ons heel lang in spanning gehouden, maar kreeg ze geen lam.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is tresia-en-sven1-300x207.jpeg
 
Tresia
 

JILL, geboren op 15 maart 2015. Vernoemd naar 1 van de herders.

 

CLARA, geboren 15 maart 2016. Clara is vernoemd naar één van de herders. Clara heeft vorig jaar een ooi lammetje gekregen en wel Jo-Mieke. Vader is Bartel.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Clara-n-Bartel-klein-225x300.jpeg
 
Clara
 

AALTJE, geboren op 20 maart 2015. In 2018 heeft Aaltje ramlam Grumpy op de wereld gezet, met vader Gruin. In 2019 heeft Aaltje ooilam Lobke op de wereld gezet, met vader Bartel.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Aaltje-en-Baartel-3-maart-2019-klein-300x169.jpeg
 
Aaltje
 

ALISON, geboren op 22 maart 2017. Alison kreeg vorig jaar haar eerste lam en wel ooitje Joslynn. Joslynn’s vader is Bartel.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Alison-en-Bartel-27-feb-2019-klein-300x200.jpg
 
Alison

Wilt u één van de 6 nog vrije dames adopteren, dan kunt u op de site van http://www.schaapskuddebenneveld.nl alle informatie vinden. Met de button “Adopteer een schaap/wie adopteert mij” kunt u zich opgeven voor één of misschien wel meerdere schapen.

U ontvangt eerst een mail met bevestiging en daarna een mail met het verzoek de naam/namen van het schaap of de schapen van uw keuze door te geven en uw adres voor het toesturen van het certificaat. Het certificaat komt dan z.s.m. naar u toe. Korte tijd later volgt dan de nota.

Het is mogelijk om het schaap wat u wilt adopteren een naam van uw keuze te geven.