Up-date schaapskudde in deze tijd.

Allereerst spreek ik de hoop uit dat iedereen nog gezond is in deze rare tijd waar we nu in leven. En natuurlijk heel veel beterschap voor degenen die wel geraakt zijn door het coronavirus of anderszins ziek zijn.

Ondanks alles, moeten de schapen wel verzorgd worden. Omdat we reeds bezoekroosters hebben voor alk gebied, is dit gelukkig goed geregeld. Ook nemen we de maatregelen en richtlijnen in acht bij het bezoeken van de schapen.

Gelukkig staan er op korte termijn nog geen activiteiten op het programma. De eerste op 6 juni a.s. We hopen dat we dan allemaal weer gewoon naar buiten kunnen en weer het dagelijkse leven op kunnen pakken. Tegen die tijd zullen we laten weten of het door kan gaan en hoe en of het dan evt. aangepast moet worden.

De kudde wenst u allen veel gezondheid toe en hopelijk tot ziens zodra het weer kan en mag.