FANTASTISCH!!! Er zijn dit jaar 54 schapen geadopteerd, nog 7 ooien vrij voor adoptie.

We zijn helemaal flabbergasted. Dit hadden we nooit verwacht toen we begonnen met adopteer een schaap. Er zijn in totaal 53 schapen geadopteerd dit jaar. We vinden dit echt fantastisch. Bij deze feliciteren we alle blijvende en nieuwe adoptanten met hun adoptieschaap.

Zoals vermeld zijn er nog slechts 7 ooien over voor adoptie.  Er zijn van sommige geen foto’s beschikbaar. Wel wat oudere foto’s. Hier werken we aan. Ze lopen in een groep van 55 schapen in 40 hectare natuurgebied.

Maar, we nodigen de adoptanten uit zodra de dames worden geschoren, zodat men zelf volop foto’s kan maken en van dichtbij kennis kan maken met hun adoptieschaap.

We stellen de dames aan u voor : 

TRESIA, geboren op 30 maart 2015. Tresia is vernoemd naar een liefhebster van de kudde. In 2018 heeft ze een prachtig ooilam ter wereld gebracht met de naam Lammy. De vader van Lammy is rode ram Sven. Afgelopen jaar heeft ze ons heel lang in spanning gehouden, maar kreeg ze geen lam.

Tresia

JILL, geboren op 15 maart 2015. Vernoemd naar 1 van de herders.

JUUL, geboren op 8 maart 2015. Juul is een dochter van Lieva, ons eerste schaap wat werd geadopteerd.  Net als haar moeder heeft ze geen hoorns.

EMALIA, geboren op 16 maart 2017. Emalia kreeg vorig jaar maar liefst een tweeling en wel ooitje Willy en rammetje Dean. Vader is Bartel. EMALIA IS GEADOPTEERD!!!!

Emalia

CLARA, geboren 15 maart 2016. Clara is vernoemd naar één van de herders. Clara heeft vorig jaar een ooi lammetje gekregen en wel Jo-Mieke. Vader is Bartel.

Clara

AALTJE, geboren op 20 maart 2015. In 2018 heeft Aaltje ramlam Grumpy op de wereld gezet, met vader Gruin. In 2019 heeft Aaltje ooilam Lobke op de wereld gezet, met vader Bartel.

Aaltje

ALISON, geboren op 22 maart 2017. Alison kreeg vorig jaar haar eerste lam en wel ooitje Joslynn. Joslynn’s vader is Bartel.

Alison

Om even een idee te geven welke schapen geadopteerd zijn, hier hun namen: (sommige schapen hebben 2 namen, hun oude naam met toevoeging van de nieuwe naam).

DALERVEENSE VEEN : ILSE, ARYA, APRIL, SANDY, FINLEY MARIEKE, MEERA, ANNA, AIMY AMY, JANSJE, KAATJE, ELS, JUSTA, SJOUKJE, CHI, INGIBJORG, ZOË, SNUITJE, DERRY, LOÏS CLARK, SARAH, MOIRA, WEMKE, INGSI, BONTJE, LAMMY, OASIS, TWINKLE, EDDA, JOSEFIEN, SOOF, GUUSJE, JOSLYNN, LOBKE, FRIDA, HANNEKE PUK, JO-MIEKE, NASJA

PALMS : BRAM APPA, ANJO, SANDER, GEORGE, TRINED MICHIEL.

BENNEVELD : AMINA, ORANJA, MANOA, ROMA, OLIVIA, JONI, STERRE, NOOR, MALI, WILLY, GWYNNETH, GITTA.

Wilt u één van de nog vrije dames adopteren, dan kunt u op de site van http://www.schaapskuddebenneveld.nl alle informatie vinden. Met de button “Adopteer een schaap/wie adopteert mij” kunt u zich opgeven voor één of misschien wel meerdere schapen.

U ontvangt eerst een mail met bevestiging en daarna een mail met het verzoek de naam/namen van het schaap of de schapen van uw keuze door te geven en uw adres voor het toesturen van het certificaat. Het certificaat komt dan z.s.m. naar u toe. Korte tijd later volgt dan de nota.

Het is mogelijk om het schaap wat u wilt adopteren een naam van uw keuze te geven.