Aaltje, Alison, Clara, Emalia, Ilse, Jill, Juul, Meera en Tresia.

Dit zijn de namen van de dames die nog vrij zijn voor adoptie.

Afgelopen week vlogen de adopties de deur uit, met de certificaten er meteen achter aan. Nu zijn de lijsten volledig bijgewerkt en zijn er nog 9 mooie dames over.

Helaas nog weinig foto’s, of alleen wat oudere foto’s beschikbaar omdat de ooien in een natuurgebied van 40 hectare lopen in een kudde van 55 schapen.

Maar we nodigen de adoptanten uit wanneer de dames worden geschoren zodat men zelf volop foto’s kan maken en van dichtbij kennis kan maken met hun adoptieschaap.

LET OP: het gaat om de ooien met de vetgedrukte naam.

AALTJE, geboren op 20 maart 2015. In 2018 heeft Aaltje ramlam Grumpy op de wereld gezet, met vader Gruin. In 2019 heeft Aaltje ooilam Lobke op de wereld gezet, met vader Bartel.

ALISON, geboren op 22 maart 2017. Alison kreeg vorig jaar haar eerste lam en wel ooitje Joslynn. Joslynn’s vader is Bartel.

 

EMALIA, geboren op 16 maart 2017. Emalia kreeg vorig  jaar  maar liefst een tweeling en wel ooitje Willy en rammetje Dean. Wederom papa Bartel.

CLARA, geboren 15 maart 2016. Clara is vernoemd naar één van de herders. Clara heeft vorig jaar een ooi lammetje gekregen en wel Jo-Mieke. Papa is wederom Bartel.

TRESIA, geboren op 30 maart 2015. Tresia is vernoemd naar een liefhebster van de kudde. In 2018 heeft ze een prachtig ooilam ter wereld gebracht met de naam Lammy. De vader van Lammy is rode ram Sven. Afgelopen jaar heeft ze ons heel lang in spanning gehouden, maar kreeg ze geen lam.

MEERA, geboren op 17 maart 2015. Meera heeft een bijzondere aftekening. Zij is een donkere vos maar heeft een vacht met een licht contrast. Een erg opvallende ooi binnen de kudde, ook door haar karakter. Er is nog geen foto beschikbaar. MEERA IS GEADOPTEERD!!!

JILL, geboren op 15 maart 2015. Vernoemd naar 1 van de herders. Er is nog geen foto beschikbaar.

JUUL, geboren op 8 maart 2015. Juul is een dochter van Lieva, ons eerste schaap wat werd geadopteerd.  Net als haar moeder heeft ze geen hoorns. Ook van haar is nog geen foto beschikbaar.

ILSE, geboren op 24 maart 2014. Van Ilse kan ik alleen maar teruggaan naar de laatste 2 jaar.  In 2018 bracht Ilse twee mooie rammetjes ter wereld met de namen Bashful en Graeme. Vader is rode ram Sven.  In 2019 bracht ze twee prachtige ooilammeren ter wereld. De dames heten Roma en Guusje. Vader is Bartel. ILSE IS GEADOPTEERD!!!!!

Wilt u één van deze mooie dames adopteren, dan kunt u op de site van http://www.schaapskuddebenneveld.nl alle informatie vinden. Met de button “Adopteer een schaap/wie adopteert mij” kunt u zich opgeven voor één of misschien wel meerdere schapen.

U ontvangt eerst een mail met bevestiging en daarna een mail met het verzoek het schaap of de schapen van uw keuze door te geven en uw adres voor het toesturen van het certificaat. Het certificaat komt dan z.s.m. naar u toe. Korte tijd later volgt dan de nota.

Het is mogelijk om het schaap wat u wilt adopteren een naam van uw keuze te geven.