De eerste 2 dames ter adoptie.

Sterre, dochter van Oranja en Bartel, zus van Sander. (foto is van vorig jaar, nieuwe foto volgt z.s.m.)

Sterre is geboren op 27 februari 2019 samen met broertje Sander. Sterre had bij de geboorte een witte diamant op haar koppie. Dit diamantje is langzamerhand overwoekert door haar zwarte vacht en bij heel heel goed zoeken, kun je nog een paar witte haartjes vinden.

Op dit moment loopt Sterre in een groot natuurgebied. Vandaar dat er nog geen nieuwe foto beschikbaar is. Er loopt een groep van 54 schapen en vindt dan de jongedame er maar eens tussen uit.

Sterre is vrijgekomen en kan dus geadopteerd worden. Voor meer informatie over de adoptie kunt u kijken op de site onder de button adopteer een schaap.

  GEADOPTEERD

Frida, dochter van Ingibjorg en Bartel. Ze is geboren op 4 maart 2019. (wederom een foto van vorig jaar, nieuwe foto volgt z.s.m.)

Frida was een flink lam bij de geboorte en lekker eigenwijs. En dat is ze nu nog. Ze is een echte vrijbuiter en vindt springen één van de leukste dingen dat er is. Over slootjes, over andere schapen, het maakt niet uit, ze vindt het prachtig. Een echte spring in het veld.

Op dit moment loopt Frida in een groot natuurgebied. Vandaar dat er nog geen nieuwe foto beschikbaar is. Er loopt een groep van 54 schapen en vindt dan de jongedame er maar eens tussen uit.

Frida is vrijgekomen en kan dus geadopteerd worden. Voor meer informatie over de adoptie kunt u kijken op de site onder de button adopteer een schaap.

VERDERE INFORMATIE :

Frida en Sterre zijn de namen die ze vorig jaar van hun toenmalige adoptant hebben gekregen. De naam kan gewijzigd worden in een naam van uw keuze. De dames blijven eigendom en onderdeel van de kudde en u bent dan van harte welkom bij de door de kudde georganiseerde activiteiten.

Waarom een schaap adopteren???? Toch een schaap al woon je driehoog in een flat, een kado voor iemand anders (of jezelf), omdat je schapen leuk vindt, je steunt de kudde, een schoolproject,  etc.  Je krijgt een certificaat van adoptie en een foto. En dat voor 25 euro per kalenderjaar.

We behandelen de aanvragen op volgorde van binnenkomst. Er zijn nog een aantal dames beschikbaar van 2 jaar en ouder. Deze dames zullen we ook z.s.m. hier plaatsen.

Hint, uw blogster heeft er inmiddels 2 geadopteerd, moeder en dochter en wellicht komen daar nog een paar bij.