Wij stellen voor : Michiel en Nijntje.

Op zaterdag 17 november j.l. is de kudde uitgebreid met Michel en Nijntje. Ze komen uit de schaapskudde Ruinen.

Michiel is een ramlam van dit jaar. Hij loopt inmiddels tussen de andere ramlammeren in de Palms en is al helemaal opgenomen in de groep. Het is een heel leuk kereltje. Hierbij een foto gemaakt door Wibbina van de aankomst van Michiel in de Palms en een foto van herder Ria waarop te zien is dat hij opgenomen is in de groep.

Nijntje is een heel mooi ooitje met een zeer aandoenlijk koppie. Het is een hartendiefje. Nijntje loopt bij de groep thuis, is volledig opgenomen in de groep en zal met de anderen in de groep meedoen aan wandelingen. De foto’s zijn van Wibbina.

We wensen Nijntje en Michiel heel veel geluk in de kudde van Schaapskudde Benneveld. De herders zijn blij met de beide nieuwkomers.