PR, PR, en nog eens PR.

Vanwege de Toorn van Thunaer heeft de schaapskudde Benneveld veel in de belangstelling en de diverse kranten e.d. gestaan. Een verslag van ons optreden bij de Toorn van Thunaer komt ook nog in het clubblad, ongeveer in december. Het houdt maar niet op.

Maar…… voor de tijd van de Toorn van Thunaer hebben Theo van der Meer en Sandra van der Meer (Xan-fotoos.nl) een interview gehouden met Wibbina en Monique voor het clubblad De Schoone Drenth. Het was een gezellige ochtend/middag en we hebben het nodige van elkaar geleerd en besproken.

Hierbij foto’s van  alle 4!!! de pagina’s die in het clubblad staan en een heleboel mooie foto’s van de schapen. Zou zeggen lees ze en geniet van de foto’s van Xan-fotoos.

Rik Ringers    De rammengroep In het midden Sander en George    Sven   Levi Woest  Sander  Trined