Van 4 naar 2 adoptie lammetjes/enters plus twee extraatjes.

Vandaag kwam het bericht dat het ooilammetje van Emalia en Bartel ook geadopteerd is. Haar naam is nu Willy.

Er zijn nu dus nog 1 ooilammetje en 2 enter ooien vrij voor adoptie. Eens zien of zij ook nog geadopteerd worden. Dan is dit jaar een super jaar op adoptiegebied. De enters zijn Lammy (moeder Tresia en vader Sven) en Rose Bloom Crystal (moeder Sandy en vader Tucker). Het ooilammetje is een lam van Kaatje en Bartel en ze is de helft van een tweeling. Haar zusje heet Joni.

Het 1e extraatje: Nadat Annelot Sander zijn naam heeft gegeven bij de wedstrijd, wilde het gezin hem graag adopteren. Na enig overleg is dat akkoord bevonden. Dus Sander is nu ook 1 van de geadopteerde lammetjes. Mama is Oranja en papa is Bartel, zusje is Sterre.

Het 2e extraatje : Enter Lammy is toch nog een jaar langer geadopteerd. Een prachtig bericht. Zoals gezegd, een super jaar.