Een paar enter dames op de foto gezet.

Met drie vrouw sterk hebben we gisteren ons gebruikelijke rondje rammen gedaan, met een uitstapje naar De Boemerang en Benneveld. Met de rammen was op 1 na alles in orde in de Palms. Degene die wat kreupel was, heeft voornamelijk rust nodig en we gaan wat vaker kijken hoe het met hem is. Hij loopt wel met de anderen mee. Dit komt geregeld voor door het knokken en stoeien onderling, want het zijn en blijven rammen.  Het voorjaar komt er aan en dan worden ze wat driest en speels. Met de mannen in Oud Aalden, was alles in orde.

In Benneveld leidde Marco ons rond tussen al die spelende lammetjes. We hebben de moeders bekeken en die zien er super uit allemaal. De karaktertjes van de lammetjes zie je al boven komen en…… natuurlijk hebben we Jansje en Tresia toegefluisterd dat we erg naar hun lammetjes uitkijken.

Bij ons uitstapje naar de Boemerang konden we de dames weer eens bewonderen en de dames zien er super uit. En wat een mooie vachten. Door de regen van de afgelopen tijd, zijn de vachten mooi schoongespoeld en dat zie je direct. Natuurlijk probeer je de dames te herkennen. Een aantal van de oudere ooien pik je er wel tussenuit, maar de enters zijn erg veranderd sinds ze afgespeend (bij de moeder weg) zijn. Je kunt ze nog het beste herkennen aan de aftekening op hun mooie koppies. En dan nog……

De ooilammeren van vorig jaar lopen bij de “tantes” op Erfgoed De Boemerang. Even hun namen resumeren. Moira, Oasis, Bontje, Wemke, Rose Bloom Crystal, Sarah, Ingsi en Lammy. Helaas konden we niet van alle enters een foto maken, maar een paar lukte wel. Volgens ons hebben we Wemke, Ingsi, Oasis en Bontje op de foto staan, maar het is echt moeilijk om ze er zo tussenuit te halen. Heb er zelfs de adoptiefoto’s naast gelegd. Op de eerste 2 groepsfoto’s staan, volgens ons,  Bontje en Wemke in de kijker. Op foto nr. 3 staan er een aantal bij elkaar, maar helaas met de koppen de andere kant op. De solo foto’s zijn volgens ons Ingsi, Oasis en Wemke.