Bartel’s eerste wandeling.

Vanochtend beleefde Bartel zijn eerste wandeling, samen met zijn dames. Met ongeveer 10 herders, 18 ooien en Bartel gingen we op weg van Benneveld naar Oud Aalden.

In het begin moest Bartel er nog wel even aan wennen. Af en toe sprong hij even uit de band om meteen weer tussen de dames te gaan lopen. Halverwege liep hij netjes mee en bleek dat hij ook dol is op eikels, net als de dames. En eikels liggen er genoeg. We hadden de nodige knabbelpauzes rond de brink in Oud Aalden.

Maar het verse gras lonkte ook en daarom liepen we weer verder. Zodra de dames doorkregen waar we heen gingen, kwam het tempo er weer in.  Het is al even geleden dat er een wandeling met een ram geweest is en het was prachtig om mee te maken. Nieuwe herder Ria heeft ook genoten.

Foto’s zijn gemaakt door herder Jansje. Dankjewel. Had er zelf de tijd niet voor, blij dat je er bij was.

 

Eén reactie

Reageren is niet (meer) mogelijk.