En dan moet er worden gehooid.

Afgelopen maandag is het gras in Oud Aalden gemaaid en vanmiddag zijn er pakjes van geperst. Dus…… tijd om te hooien.

Rond 16.00 uur was Wouter met de pers al druk bezig. Marco en Wibbina waren ook al present. Langzaam druppelden de herders die mee zouden helpen binnen. Binnen een half uur was de eerste kar vol geladen. Dat ging erg snel. Jill red op de tractor en Wibbina, Rolf en Justin gooiden op. Marco zat op de kar en stapelde de pakken hooi. Toen de tractor met kar richting Benneveld reed, kwam Trudie ook de groep versterken. Thuis in Benneveld werd het hooi in de daarvoor bedoelde hokken gestapeld en was het tijd om voor de tweede lading naar Oud Aalden te vertrekken. ’s Avonds om half 8 was al het hooi binnen en was het tijd om samen te eten en bij te komen.

Al met al een flinke klus die met dit mooie weer vlot en gezellig is geklaard. Vele handen maken licht werk.